Aplicatii web

Aplicatii web personalizate

Construim aplicatii web cu baze de date de înaltă calitate folosind tehnologiile: PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET, JAVA-JSP-JSTL, HTML5, CSS3, XML, JSON, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, ANGULAR JS, VUE JS, REACT JS, W3 JS, MYSQL, SQL SERVER, ORACLE, JOOMLA, BAKER CMS, WORDPRESS, APACHE, TOMCAT, UNIX, LINUX, WINDOWS.

Aplicatii web
Studioul web digital dezvoltă aplicații web complexe conectate la diverse baze de date: mysql, sqlserver, oracle.

Aplicațiile dezvoltate utilizează cea mai recentă tehnologie în acest moment și sunt de tip client - server.

Aplicațiile web dezvoltate țin cont de dorința dvs. de personalizare și poate fi realizată pentru toate câmpurile .

Răspundem la nevoile specifice proiectelor companiei dvs. și le urmărim pe parcursul - analizei, planificării, dezvoltării, întreținerii, îmbunătățirii .

Studioul web digital oferă soluții pentru organizații, companii sau profesioniști independenți. Fie că creați un site web sau o aplicație de la zero sau restaurați unul existent, există întotdeauna cea mai bună soluție pentru dvs. .

Softwebdesign Studio va lucra cu dvs. și va depune eforturi pentru a face tehnologia și experiența de a se integra perfect cu cerințele afacerii dvs. pentru a permite afacerii creștere. Aplicația web construită nu numai că va fi atractivă și ușor de utilizat , dar va reflecta și completa afacerile dvs. necesită activ.

Bucurați-vă de cele mai recente noutăți tehnologii în ceea ce privește sistemul de gestionare a conținutului pentru a vă îmbunătăți site-ul cu ușurință. În funcție de nevoile dvs., vă codificăm site-ul personalizat de la zero pentru a se potrivi cel mai bine scopului proiectului dvs.

Vă oferim aceste aplicații web personalizate dezvoltate de la zero :
GMapOffice
WireBillboards
SmartMailSystem
RoWebSys
Blog
MC Quiz Poll Sustem
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Mai mult... OK