Site Web Targu Mures

Creare site web Online în Targu Mures

Construim site-uri web de înaltă calitate folosind tehnologiile: PHP, JSP, PERL, C #, VB, ASP.NET, JAVA-JSP-JSTL, HTML5, CSS3, XML, JSON, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, ANGULAR JS, VUE JS, REACT JS, W3 JS, MYSQL, SQL SERVER, ORACLE, JOOMLA, BAKER CMS, WORDPRESS, APACHE, TOMCAT, UNIX, LINUX, WINDOWS.

Site Web Targu Mures
Crearea unui site web Online în Targu Mures pentru afacerea dvs. este soluția perfectă pentru a face primul dvs. pas pe internet și va fi acolo pentru a vă prezenta compania Online în Targu Mures, în cele mai bune condiții: experiența dvs., produsele dvs., serviciile dvs., locația geografică etc. Aici poate adăuga linkuri către rețelele dvs. sociale preferate, cum ar fi: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+ etc. Vizitatorii dvs. vă vor putea contacta cu ușurință și acest lucru vă va spori dezvoltarea afacerii.

Dacă doriți, vă putem codifica site-ul web pentru a avea un aspect mobil receptiv, astfel încât să poată fi văzut Online în Targu Mures pe multe dispozitive, cum ar fi: desktop-uri, tablete, telefoane mobile.

Dezvoltăm pentru dvs. Online în Targu Mures aplicații pentru a gestiona mai ușor BackOffice-ul site-ului dvs. web, astfel încât să puteți gestiona contactele, bazele de date etc. Între timp, experiența noastră pe piața internațională ne permite să vă oferim servicii online de externalizare web și astfel vă puteți reduce costurile cu 20 până la 50%..

Dacă site-ul companiei dvs. are nevoie din când în când de modificări grafice, texte sau imagini sau doriți doar anumite modificări la un moment dat, vă putem asigura săptămânal, lunar, trimestrial, întreținere. Pe baza unui abonament fix sau a unui sistem de plată orar.

Studioul web digital a dezvoltat în Romania numeroase aplicații web în tehnologii: PHP, JSP, ASP.NET și MySQL, SqlServer în ultimii 10 ani. Fie că doriți să faceți ceva simplu, cum ar fi formularul de date pentru a fi stocate într-o bază de date sau pentru a construi o soluție de coș de cumpărături, MySQL, SqlServer are toate caracteristicile necesare pentru a crea o bază de date rapid și ușor.

Încrederea dvs. în Softwebdesign Studio este mai mult decât semnarea unui contract, ci un parteneriat eficient și de durată în dezvoltarea afacerii dvs. Online în Targu Mures. Vă oferim aplicații web / mobile online, astfel încât să puteți gestiona proiectul dvs. online și în timp real într-o manieră autonomă și independentă.

Am dezvoltat sute de proiecte de dezvoltare web de diferite dimensiuni, folosind tehnologiile PHP, JSP, ASP.NET. În funcție de nevoile dvs., vă codificăm site-ul personalizat cu sau fără soluții open source care se potrivesc cel mai bine scopului proiectelor dvs. Online în Targu Mures. Majoritatea proiectelor pe care le-am dezvoltat în PHP, JSP, ASP.NET, nu sunt menționate în portofoliul nostru.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Mai mult... OK