Webmaster

Servicii webmaster

Softwebdesign Studio asigură dezvoltare web de înaltă calitate pentru nevoile specifice ale companiei dvs., care acoperă majoritatea tehnologiilor de dezvoltare web sau desktop, incluzand: PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET, JAVA-JSP-JSTL, HTML5, CSS3, XML, JSON, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, ANGULAR JS, VUE JS, REACT JS, W3 JS, MYSQL, SQL SERVER, ORACLE, ECLIPSE, NETBEANS, JOOMLA, OSCOMMERCE, XTCOMMERCE, ZENCART, OPENCART, PRESTASHOP, MAGENTO, BAKER CMS, WORDPRESS, WOOCOMERCE, ZEND, KOHANA, APACHE, TOMCAT, UNIX, LINUX, WINDOWS.

Webmaster
Gestionarea unui site web sau a unei aplicații web reprezintă schimbarea, ștergerea sau adăugarea de conținut nou (text, imagini, animații, linkuri ... etc.) și se actualizează structura site-ului web.

Administrarea unui site web ar trebui să fie direcționată către menținerea sau creșterea numărului de vizitatori. Este imperativ ca odată ce un site web a fost postat online, acest serviciu de gestionare a beneficiilor, astfel încât paginile web să ofere întotdeauna informații despre produsele și serviciile afișate pe site.

Dacă un site web nu este actualizat în mod regulat, acesta va reduce numărul de vizitatori și poziționarea motorului de căutare va fi mult mai slabă.

Serviciile de gestionare a site-ului web includ:
• administrarea bazei de date
• introducerea de noi servicii sau produse pe site-ul web pe care compania dvs. le oferă: informații, oferte, imagini, galerii foto etc ...
• verificarea funcționalității site-ului sau a aplicației web
• implementarea noilor noi b tehnologii
• trimiterea către directorele web principale

Prețurile pentru aceste servicii variază de la 25 la 80 € pe oră, având în vedere actualizările dorite și în funcție de complexitatea acestora.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Mai mult... OK