Despre noi

Softwebdesign este un Studio Web Digital

Softwebdesign Studio asigură dezvoltare web de înaltă calitate pentru nevoile specifice ale companiei dvs., care acoperă majoritatea tehnologiilor de dezvoltare web sau desktop, incluzand: PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET, JAVA-JSP-JSTL, HTML5, CSS3, XML, JSON, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, ANGULAR JS, VUE JS, REACT JS, W3 JS, MYSQL, SQL SERVER, ORACLE, ECLIPSE, NETBEANS, JOOMLA, OSCOMMERCE, XTCOMMERCE, ZENCART, OPENCART, PRESTASHOP, MAGENTO, BAKER CMS, WORDPRESS, WOOCOMERCE, ZEND, KOHANA, APACHE, TOMCAT, UNIX, LINUX, WINDOWS.

Despre noi
Softwebdesign Web Studio oferă consultanță IT pentru afaceri, care constă în identificarea soluțiilor necesare pentru a exploata infrastructura IT existentă a unei companii la un moment dat. Poate realiza optimizarea site-ului web și alte dezvoltări speciale care sunt necesare pentru a atinge obiectivul urmărit de companie.

Prin urmare, rolul este de a oferi soluții exacte la problemele specifice care pot apărea în timpul derulării proiectului.

Serviciile de management prin deciziile luate pot servi la asigurarea succesului unui proiect web prin schimbarea, actualizarea, repornirea sau demararea unuia nou.

Site-ul web poate fi cel mai puternic instrument de marketing al afacerii dvs. Vă va reprezenta în mediul online și vă poate ajuta să creșteți vânzările produselor dvs.

Scopul unei strategii de marketing, în primul rând, este de a atrage noi clienți sau de a păstra clienții fideli. Timpul petrecut cu cercetările de piață, articole, știri, nu poate fi niciodată în zadar.

V-ați gândit vreodată la o versiune mobilă (un design receptiv) a site-ului dvs. web sau a aplicațiilor dvs.?

Ce trebuie să facetți? Completați cu cât mai multe detalii formularul de contact. Vă vom contacta în termen de 24 de ore pentru a afla mai multe informații despre proiectul dvs., astfel încât să vă putem comunica în continuare o ofertă personalizată.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.Mai mult... OK